Домът на волейболния "Левски" спечели наградата за най-добро спортно съоръжение и приза на публиката сред проектите във всички категории.

Спортна зала "Левски София" - дом на едноименния волейболен клуб, спечели две награди в престижния национален конкурс "Сграда на годината, България 2021". Тя бе отличена с първа награда в категория "Спортни съоръжения“ и спечели "Наградата на публиката“ в която надпревара участваха номинираните проекти от всички категории в конкурса.



"Благодарим на всички, които избраха за спортна зала "Левски София“ за свой предпочитан проект. Това е страхотна реклама – както за съоръжението, така и генерално за нашия спорт. Наградата на публиката е най-ценна за нас - тя е израз на висока оценка от обществото за нашите усилия в подпомагането на спорта“, заяви Давид Давидов, съпрезидент на волейболен клуб "Левски София“.

Давид Давидов, Владимир Николов и Атанас Гаров получиха отличията на церемонията за връчване на наградите от юбилейното 20-о издание на Националния конкурс "Сграда на годината“.