Кирил Терешин, по-известен в социалните мрежи като "Руския Попай" отново загуби в ММА. 25-годишния руснак направи реванш с блогъра Олег Монгол, който е на 45-годишна възраст. Двамата се биха в главата битка на събитие организирано от лигата Epic Fighting Championship.

Срещата им приключи във втория рунд с още една победа за Монгол. Той приложи armbar и накара Терешин да се предаде в края на рунда. Преди 2 години видяхме първата им битка, в която Кирил пак се предаде.

Двамата започнаха на бавни обороти срещата. Терешин вкара удари в тялото, след което дистанцията се скъси. Монгол нарани Терешин с удар и двамата влязоха за кратко в клинча. Размените на удари продължиха, но се виждаше, че Терешин не знае какво прави.

Монгол от своя страна вкарваше по-добрите и чисти удари. Олег вкара два удара на Терешин, който обърна гръб в бягство. Олег притисна Кирил към мрежата и се опитваше да го удря, но нищо чисто не влизаше. Терешин успя да се измъкне и пак започна да тича из клетката.

Кирил очевидно беше изморен и започна да се превива, а Монгол пак го нарани с удар. В края на рунда Олег засипваше с удари Терешин, който просто се беше свил до мрежата. За съжаление рунда свърши и Терешин оцеля.

Във втория рунд Терешин залагаше на удари в тялото, защото не можеше да си вдигне ръцете и да търси удари в главата. Монгол от своя страна пак го наказа с удари. Терешин опита да пренесе боя на земята, но не успя. Олег се възползва от това и успя да заключи ръката на Терешин.

Така в края на втория рунд Терешин се предаде и загуби със събмишън след armbar от Монгол.

Източник: MMA.BG - всичко за бойните спортове