ЦСКА победи Добруджа 07 с 3:0 гейма в Ефбет Супер Волей на NVL.bg. И двата отбора започнаха разконцентрирани в началото на първия гейм, допускайки грешки както на сервис, така и в атака. Георги Татаров с два блока и две атаки помогна на амейците да намерят по-бързо своя ритъм и те поведоха с 9-6. Грешките продължиха да съпътстват и двата отбора, но домакините все пак успяваха да завършват по-успешно своите атаки и отвориха мача в своя полза.



Вдъхновени, състезателите на Александър Попов започнаха малко по-добре във втората част. Добруджа ги преследваше в резултата, но два последователни аса на Татаров и два блока на Латунов и Павлов съответно дадоха комфортна преднина с 14-8 на домакините, които успяха да грабнат и този сет.

Добруджа се опита да се върне мача, повеждайки за кратко в третия гейм, но това не беше достатъчно и амрейците се поздравиха с осма победа в Ефбет Супер Волей.

Статистически, ЦСКА се представи по-добре на всички елементи, завършвайки с 42 успешни атаки (на 28), 6 аса (на 3) и 5 блока (на 3). Реда Хайкал стана топ реализатор с 24 точки, 13 добави Георги Татаров. За Добруджа Георги Михалев отбеляза 12.