Дейна Уайт твърди, че никой не иска да се бие с Хамзат Чимаев. 27-годишния чеченец изплаши всички с представянията си в клетката. "Borz" е с рекорд 10-0 в ММА и спечели първите си 4 битки в UFC.

Чимаев записа рекорди, след като спечели 2 битки в 10 дни, а по-късно и победите станаха 3 за 66 дни. Хамзат приключва всяка своя среща и вече има 4 бонуса в UFC. Чимаев се завърна в края на октомври и успя да победи Ли Джинглиан със събмишън за 3 минути и 16 секунди.

Наскоро той доминира Джак Хермансон в мач по борба и явно още повече е изплашил съперниците си. Говореше се, че Чимаев ще се бие с Гилбърт Бърнс, но все още няма нищо официално по такава среща.

В интервю за медиите в САЩ Уайт сподели следното за Чимаев:

Хамзат Чимаев е едно от най-лошите момчета, които съм срещал и е готов да се бие с всеки. Не му пука за срокове и други неща. Никой не иска да се бие с този човек.

Всеки е готов да пише само в социалните мрежи. Когато обаче се стигне до разговор, тогава никой не иска да се бие с него.

Не ги виня за това. В крайна сметка когато си професионален боец, трябва да гледаш на човек като Чимаев като на страхотна възможност.

Източник: MMA.BG - всичко за бойните спортове