Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира съдийството след равенството с Черно море (1:1) на "Лаута".



"В последно време съдиите решават мачовете. Ако ни бяха оставили без съдия, щяхме да играем по-добре. Старите съдии най-накрая трябва да започнат да свирят малко от малко като хората. С ЦСКА бяха пуснали едно младо момче, направи добър мач. Днешният прости присъстваше, за да гледа мача отблизо. След като и двата отбора негодуват, значи е дошъл тук да добута мача до хикс.



Има хора, които искат без труд да вървят напред. Няма как да стане. Трябва си работа, работа, работа. И със съдии и без съдии ще стигнем там където сме тръгнали. Въпросът е футболът пак да стане интересен и да върнем хората на трибуните. Ще ни писне на такива като мен, дето даваме пари и ще хвърлим кърпите. Няма да вадим по 1000 лева на мач и ще си играят съдиите. Да пуснат някой от В група ще свири по-добре от тоя. Както и да го гледаме то си е очевадно.



Имаше малко главозамайване в началото затова се получи този спад в нашия отбор. Имаме си стил, ред и порядък и нещата си вървят. Няма ли ред и порядък няма футбол", каза Крушарски след двубоя.