Билетите за полуфиналния реванш за Купата на България между Левски и Лудогорец се изчерпаха за малко повече от 24 часа. Вчера в 11:00 часа “сините" пуснаха 15 118 места в продажба за важния мач срещу шампионите, който може да прати столичани на финал в турнира за първи път от 2018 година. Ентусиазмът сред феновете на 26-кратните първенци е огромен и още в първия ден бяха закупени близо 13 000 билета. Тази сутрин и останалите над 2 300 билета също намериха своя собственик.

Първият мач в Разград бе спечелен от Левски с 3:2 и сега при победа, всякакво равенство и дори поражение с 0:1 и 1:2, играчите на Станимир Стоилов ще стигнат до финала.

Атмосферата на “Герена" ще бъде невероятна, а “сините" фенове отново ще бъдат големият коз. За разлика от предните години обаче след завръщането на Мъри Синя България има по-сериозен повод да вярва в крайния успех. Основната причина е, че тимът показва страхотно израстване в игрови и психологически план. Манталитетът на футболистите се промени и се забелязва завръщане на левскарския дух. Именно затова и на първата среща в Разград имаше над 1800 привърженици на "сините", които създадоха атмосфера, в която техните любимци да се чувстват домакини.

По-класният тим с по-добрите футболисти е този на Лудогорец, но този с по-голямо желание и глад за успех в момента изглеждат “сините", които действат като едно със своята публика, бленуващи заедно вече 13 години за трофей.