"Трудно беше за момчетата с оглед на това каква беше програмата в последните десет дни - и на мъжете, и на юношите, също и на ББЛ мачовете от сезона. Наистина им се натрупа много игрово време, но самите играчи бяха много амбицирани и с голяма всеотдайност. Дойдоха с голяма мотивация да спечелят.

Изглеждаме в завършен модел в момента до голяма степен, защото Вутев е с нас. Това дава възможност на тях да си разгърнат потенциала. Когато сме без него, играта ни е твърде по периметъра и не е истинският баскетбол, на който трябва да се учат те.

И Вутев, и Заки са страхотни момчета и много положително повлияха на младите. Нямаше някакви остри забележки от тях. Винаги ги подкрепяха, когато правеха някакви глупости, дето даже и аз не мога да ги изтърпя. Психологически много добре повлияха те да се чувстват комфортно.

Казах и на момчетата, че в този стегнат график, който имаме в съответния месец, не можем да мислим за нещо напред. Мислим мач за мач. Така я и караме – да е стъпка по стъпка, пък вече ще видим във времето какво ще стане. Всичко зависи какво ни е моментното състояние, защото има много мачове и малко тренировки. Не се знае как ще задържат това ниво и състояние, което имат в момента.“