Отборите на Арда (Кърджали) и ЦСКА 1948 не успяха да си вкарат гол в мача помежду си от 26-ия кръг на efbet Лига. Срещата завърши наравно - 0:0, но имаше доста работа за главния съдия Георги Давидов, който използва три пъти ВАР, от което произлязоха отменена дузпа с последвал червен картон, дадена дузпа и отменен гол.

В крайна сметка гостите могат да бъдат по-доволни от резултата в Южна България, не само защото близо час играха с човек по-малко, а и защото с точката си днес си осигуриха участието в горната част на втората осмица на шампионата. Все пак гостите могат и да съжаляват, тъй като пропуснаха дузпа, но това не се оказа толкова фатално за тях. Арда от своя страна ще трябва да изчака развитието на срещата Царско село - Пирин. Ако "орлетата" победят, те ще заемат мястото в горната част, а кърджалийци ще се борят за спасението си в елита.

ЦСКА 1948 събра 30 точки и към момента заема девета позиция. Сега вече играчите на Николай Киров ще насочат поглед към седмото място, което ще им даде право на участие в бараж за Европа. Към момента там е Локомотив (Пловдив) с 34 точки. Арда остава с 29, докато Пирин е с 27. Така тимът на Стамен Белчев ще се надява на помощ от Царско село днес.