Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп демонстрира чувството си за хумор след реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига срещу Бенфика. Двубоят на “Анфийлд" завърши 3:3, но Ливърпул продължи напред с общ резултат 6:4. Пред медиите Клоп сподели, че няма причина да не се радва.

“В деня, в който стигнем до полуфинал в Шампионската лига, а аз не съм доволен, елате и, моля ви, ме ударете. Нещата не се получиха по перфектния начин, но сега това не е важно. Имахме цел и я постигнахме, което ме прави щастлив", заяви Клоп.

“Направихме няколко промени. Защитата никога не беше играла в този състав. Трябваше да сме максимално концентрирани. Всичко можеше да се реши от детайлите", продължи германският специалист.

“Ще е странно веднага да направя анализ на Виляреал. Те играят чудесно и резултатите им го доказват. Щом успяха да елиминират Ювентус и Байерн, значи заслужено са на полуфиналите. Унай Емери е кралят на купите. Постиженията му са блестящи", сподели Клоп по адрес на следващия съперник на мърсисайдци.