Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев говори след поражението с 0:2 от Ботев (Пловдив) в efbet Лига. Опитният наставник отчете, че футболистите му са направили много непредизвикани грешки, но добави, че е доволен от старанието на "железничарите".

"Не само допуснахме ранен гол, но той падна след голяма наша грешка, истински подарък за противника, но успяхме да се съвземем и изиграхме добро първо полувреме. Големият проблем бяха непредизвиканите грешки, поздравявам Ботев (Пловдив) за победата, имат добри индивидуалисти, не съм доволен от много елементарни грешки, и вторият гол стана след грешка - отнета топка. Но съм доволен от старанието на момчетата. Нашите положения не мисля, че бяха такива, каквито можем да създаваме.

Отново имахме проблеми с фланговете, това са наши проблеми, надявам се да ги решим. Всеки мач ще бъде труден за нас, ще бъде като финал, затова трябва да се подготвим много сериозно. Във всички аспекти трябва да работим, не можем да пренебрегнем някой аспект за сметка на друг. Притесняват ме само контузените, имаме още десетина дни да се подготвим за тези мачове", каза Иван Колев в "Коматево".