Реал Мадрид посреща Челси тази вечер от 22,00 часа в реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига. Първият двубой в Лондон завърши с успех 3:1 в полза на испанския гранд, който ще се опита да завърши започнатото на “Стамфорд Бридж".

Отборът на Томас Тухел има да заличава два гола пасив, което изглежда трудно достижима цел. Гостите няма да разчитат на белгийския си нападател Ромелу Лукаку, който е с контузия. Добрата новина за Тухел е завръщането в групата на Сезар Аспиликуета, който преболедува коронавирус. През уикенда Челси си върна настроението с успех с 6:0 над Саутхемптън, като ще се опита да го пренесе и на "Сантяго Бернабеу".

В същото време Карло Анчелоти беше зарадван от новината за завръщането на левия бек Ферлан Менди, който пропусна последния шампионатен двубой на “кралския клуб". Извън сметките на италианеца обаче е централният защитник Едер Милитао, който е наказан.

Челси за първи път в историята си гостува на “Сантяго Бернабеу". Лошата новина за лондончани е, че нито един клуб досега не е постигал успех при първата си визита в дома на Реал, достатъчен да елиминира “кралския клуб".