"Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от водното дружество. Днес във връзка с подмяна на спирателен кран по ул. "Лайош Кошут“, кв. "Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Лайош Кошут“ от бул. "Ген. Михаил Д. Скобелев“ до бул. "Христо Ботев“

ул. "20-ти април“ от бул. "Христо Ботев“ до бул. "Македония“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Лайош Кошут“ № 10.

На 4 май 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателни кранове по ул. "Стара планина“, в.з. Врана – Лозен Триъгълника се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Цариградско шосе“, ул. "Околовръстен път“, ул. "Стар лозенски път“, ул. "Витоша“, ул. "Пирин“ и ул. "Веслец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Стар лозенски път“ на кръстовището с ул. "Марица“.

На 4 май 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. "Иван Радоев“, кв. "Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Иван Радоев“ от ул. "Никола Недев“ до ул. "Иван Радоев“ № 30 и ул. "Иван Панталеев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Иван Радоев“ на кръстовището с ул. "Иван Панталеев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.