"Глупавият вълк“ е поредното заглавие, което ще е част от съботния афиш на Куклен театър "Весел“. То ще бъде представено от 11:00 часа на сцената на читалище "Искра“ в старата столица, предаде кореспондент на "Фокус“.

Представлението е на кукления театър от Търговище и е по Елин Пелин. Постановката е на Теодора Попова. Сценографията и куклите са дело на Диана Узунова, а музиката – на Гергана Василева. Актьорите, които участват в спектакъла са Виолета Антонова, Стела Стойнова, Милен Алексиев, Калин Колев, Петър Дачков.

Имало едно време един вълк – голям и силен, но за нещастие – глупав. Заради това често си лягал гладен… Това е една позабравена приказка, която ни учи да не се предаваме, а да се борим, за да се справим с всяка неочаквана ситуация и да продължим напред. Колкото и страшен да е противникът, не физическата сила, а нашият ум е най-силното оръжие, на което можем да разчитаме. Атрактивните герои, интригуващите ситуации и прекрасната музика представят една забавна, но и много поучителна история.

Повече информация можете да получите на тел. 0878 790 549.