С огромно удоволствие ви каня на най-вълнуващото събитие на месец септември в нашия град – "Фестивалия". От 13 до 15 септември парк "Стадиона" ще оживее с музика, изкуство и забавления за малки и големи. С вход свободен за всички, този фестивал ще събере на едно място купища изпълнители, артисти, занаятчии с акцент върху Пазарджик, за да ни подари три незабравими дни. Тази покана отправи кметът на града Петър Куленски, предава "Фокус".

Програмата ще бъде изпълнена с разнообразие от музикални жанрове, благодарение на над 30 талантливи изпълнители, сред които легендите от група Сигнал, Пецата, Ахат, Rocka Rolla и Приятели, както и диджеи като DJ Momo, DJ Joko, DJ Megamix и DJ Fireboyy. Те ще се погрижат за вашето добро настроение през цялото време.

Очакват ви и повече от 25 изложители с вкусни предложения и уникални занаятчийски изделия, както и над 15 игри за децата. Изненада за събитието е и специално мобилно приложение, с което ще имате възможността да спечелите и страхотни награди, но зад него стои мащаб, който ще бъде споделен след събитието.

Можете да се информирате за всичко относно събитието оттук: https://www.facebook.com/festive.pazardzhik

Приложението за бърза и удобна навигация на събитието ще ви даде информация за програмата и всички възможности за участия в игри и награди. То е налично за андроид и iOS и може да го свалите от тук: https://festive.pazardzhik.online/app