"Мис България 2018" Теодора Мудева и популярният изпълнител Стефан Илчев влизат в колаборация в третото издание на конкурса  

Звездни имена ще са двойката водещи, които ще види публиката на "Мис Сливен 2024“. Топ моделът и носителят на короната "Мис България“ Теодора Мудева, както и популярният изпълнител и победител в седми сезон на "Като две капки вода“ – Стефан Илчев, ще са хората зад микрофоните в бляскавата вечер на 15 октомври. За красивата Теди това е двойно предизвикателство и по-специален момент, тъй като именно Сливен е родният й град.

И двамата имат солиден професионален опит на сцената, уникално свое излъчване, а красотата, стилът и сценичният блясък са само част от колаборацията между двамата, която ще види сливенската публика.  

Междувременно организаторите на конкурса разкриват, че интересът на желаещите момичета да се борят за короната на "Мис Сливен 2024“, е бил изключително голям.

Програмата на събитието също ще бъде от най-високо ниво, подобаваща на конкурс от веригата "Мис България“, какъвто е "Мис Сливен“. Присъстващите ще видят невероятните изпълнения на клуб по спортни танци “ ТУИДА"  с ръководител Новина Пенчева, както и балет “Грация" водени от Юлия Кирова.

"Мис Сливен 2024“ ще се проведе с подкрепата на община Сливен, а победителката ще представя родния си град в Националния конкурс "Мис България 2024“.