От днес се въвежда временна организация на движение на пътни превозни средства по бул.“Княз Александър Батенберг“ в Казанлък, предаде репортер на "Фокус". Към момента са затворени южните пътни платна в посока запад – изток. След извършени строително-монтажни дейности по ВиК мрежата, започва цялостно асфалтиране на южните пътни платна по булеварда.

Затворен за движение на ППС ще бъде участъкът от кръстовището на бул."Княз Александър Батенберг“ с бул.“Никола Петков“ до кръстовището с ул."Хаджи Димитър“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и  улици: бул."Княз Александър Батенберг“ с двупосочно движение по цялостно преасфалтираните северни пътни платна, в участъка от бул."Никола Петков“ до кръстовището с ул."Хаджи Димитър“, бул.“Никола Петков“, бул."Розова долина“, ул.“Отец Паисий Хилендарски“, ул."Тракия“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Промените в движението се налагат във връзка с цялостно преасфалтиране след изпълнението на проект на "ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция  на водопроводната и канализационна мрежа на град Казанлък и ще важат от днес до 17,00 часа на 26 октомври, четвъртък, включително.