Голям интерес имат гражданите и към приемните дни на заместник-кметовете на Община Варна Павел Попов и Диан Иванов.

Заместник-кметът Павел Попов е с ресори – "Туризъм“, "Образование и младежки дейности“, "Здравеопазване“, "Социални дейности“, "Култура и духовно развитие“ и "Спорт“. На негово подчинение са и общинските предприятия "Спорт – Варна“, "Комплекс за детско хранене“ и "Дезинфекция, дезинсекция и дератизация“.

Попов ще има приемен ден всеки втори и четвърти четвъртък на месеца. Записването става при техническия сътрудник на телефон 052/820 117. За месец януари датите са 11 и 25 януари, но вече са запълнени. Желаещите граждани могат да се запишат за месец февруари, където датите са 8 и 22 февруари.

Заместник-кметът Диан Иванов е с ресори "Правно-нормативно обслужване“, "Контрол и санкции“, "Европейски и национални оперативни програми“, "Общинска собственост, икономика и стопански дейности“. Той отговаря и за общинските предприятия "Инвестиционна политика“, "Транспорт и автоматизирана система за регулиране на уличното движение“ /ТАСРУД/.

Записването става при техническия сътрудник на телефон: 052/ 820 231. Приемните дни за медец януари са 15 януари и 29 януари, но графикът вече е запълнен. Гражданите могат да се записват за датите 8 и 22 февруари.

Изключително голям интерес има и към приемния ден на кмета Благомир Коцев. Той е фиксиран за всеки втори четвъртък на месеца. Заради големия брой желаещи е обявена и допълнителна дата … Гражданите могат да се запишат на телефон 052/820 000 при сътрудниците на кмета.

Приканваме желаещите при записването си да съобщават темата или проблема, по който искат среща с кмета или със заместник-кметовете, с цел да бъдат осигурени съответните експерти от администрацията и въпросите да се решават в оперативен порядък.