Заради дъжда отмениха "Картините на Майстора оживяват на Хисарлъка“, предаде репортер на "Фокус“. Събитието трябваше да започне от 20.00 часа в лесопарка над град Кюстендил. Организаторите публикуваха съобщение, в което се посочва:

" С голямо съжаление ви съобщаваме, че спектакълът "Картините на Майстора оживяват на Хисарлъка" се отменя поради неблагоприятните метеорологични условия в момента. Разбираме, че това може да предизвика неудобство сред всички вас, които сте се готвили да присъствате на това уникално събитие“.

Екипът уверява, че работи усилено, за да открие най-подходящата нова дата за изпълнението на спектакъла. Всички детайли и актуална информация ще бъдат публикувани в скоро време, за да може жителите и гостите на Кюстендил да планират присъствието си и да се насладят на вълшебството на "Картините на Майстора оживяват на Хисарлъка".

"Вашата подкрепа и разбиране са изключително важни за нас, и се надяваме, че ще ни позволите да ви донесем това изумително изживяване в близкото бъдеще.

Благодарим ви за търпението и разбирането“, допълват от екипа.

Венцеслав ИЛЧЕВ