"С дългогодишния си опит не само като адвокат, но и като юрист в различни институции, ще съм полезна при изпълнението на едно от основните задължения на областния управител - да следи и да упражнява контрол върху законосъобразността на решенията на местната власт". Това заяви при встъпването си в длъжност новият заместник-областен управител на Разград Ивелина Игнатова, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация Разград.

Игнатова бе представена днес на екипа на администрацията от областния управител Владимир Димитров. Двамата подписаха акта за встъпването й в длъжност. С добре дошла и с пожелания за успех от името на служителите я приветства главният секретар Михаил Тодоров.Зам.-областният управител на Разград: Като юрист ще съм полезна при контрола на законосъобразността на решенията на местната власт

Ивелина Игнатова заяви, че вярва в респекта към закона. Според нея това е пътят към осигуряване на справедливост в обществото и постигане на просперитет в развитието на държавата. "Уверена съм, че новото ръководство ще изгради добър и успешен екип със служителите, който ще работи в интерес на хората от региона", каза още тя.

Ивелина Иванова е магистър по право, като е завършила Софийския университет "Климент Охридски". В същия университет тя е придобила и магистърска степен по специалността "Социална педагогика". Работила е в Бюрото по труда, Областната дирекция на МВР и в Областна служба "Изпълнение на наказанията". От десет години е адвокат на свободна практика в Разградската адвокатска колегия. Имат сериозен опит и в Районната избирателна комисия.