За седма поредна година в община Долни чифлик ще се проведе предизвикателството Brutus Run, съобщиха от пресцентъра Община Долни чифлик . За седма поредна година Brutus Run ще ти даде възможност да преминеш множество бойни мисии.

Бягане в дива, горска местност, ориентиране по карта (никакви GPS-и и други електронни глезотии), носене на тежести в пресечен терен, катерене, решаване на логически задачи, пресичане на метровка и всичко това ОТБОРНО, с партньор, с който ще сте ВЪРЗАНИ т.е. ще се наложи да правите всичко ЗАЕДНО, в синхрон.

Отново ще има 2 трудности - Warrior с 3 мисии и General с 5 мисии. Местата за отборите са ограничени - 50 места за Warrior и 25 места за General.

Другата приятна изненада е, че тази година сме изцяло на нов терен - Шкорпиловци! Старт-финал зоната ще бъде точно до плажа (комплекс Джордаш), така че очаквайте и някоя изненада!

"Животът се свива или разширява пропорционално на нашия кураж!" Колко широк е твоят живот? Ще разбереш на 30 януари 2022.

Записване и плащане на таксата за участие в сайта на събитието: http://brutusrun.com/

Събитието се реализира от Спортен Клуб Ай рън, с подкрепата на Община Долни Чифлик, ДЛС Шерба, РДГ Варна и с любезното домакинствао на Комплекс Джордаш, с. Шкорпиловци.