"Недопустимо е в XXI век големи групи хора да живеят в европейски град, но да нямат изградена инфраструктура" - това каза на срещата с жители на кв. "Гаганица", район "Северен", кандидатът за кмет на Пловдив адв. Юлияна Рангелова, която заедно с кандидатът за кмет на района д-р Марин Балтов и Соня Илиева - кандидат за общински съветник, се запознаха с проблемите на пловдивчани от този район. Действително в кв. "Гаганица" има къщи, достъпът до които е изключително затруднен, защото няма път. Липсва изградена ВиК мрежа и елементарни условия за нормален живот.

“Гаганица" е забравен от местната власт квартал и това положение не може да бъде толерирано"- коментира адв.  Рангелова. Жителите на "Гаганица" им показаха изсъхналите насаждения и дървесни видове в градините си, резултат от използване на водата, в която има излив на петролни продукти. Хората са обезпокоени за здравето на децата си. До този момент нито една власт не е обърнала внимание на техните проблеми, въпреки непрекъснатите им сигнали.

“Недопустимо е наши съграждани да живеят при тези  условия - без възможност да ползват чиста питейна вода, канализационна мрежа и асфалтирани улици и местната управа да не е направила никакви усилия да промени тези обстоятелства", обясни адв. Рангелова. По думите й един от първите проблеми, на които ще обърне внимание и ще предложи решение, е именно състоянието на инфраструктурата в район Северен на Община Пловдив

Можете да гласувате за адв. Юлияна Рангелова с номер 64 за нов Пловдив! Купуването и продаването на гласове е престъпление.