Ние сме средното на 5-те човека с които прекарваме времето си! Това пише в своя Facebook профил известния предприемач Юли Тонкин. 

"Фокус" публикува думите му без редакторска намеса:

Огромна част от успеха си дължа на менторите от които се уча и приятелите ми за растеж!

Изключително съм горд, че от толкова много години съм част от тази малка група предприемачи, които променяме България към по-добро!

Днес най-ценното за мен бе разговорът с Васил Терзиев в който той ме върна към истински важните неща за обществото, а именно малките добрини, които всеки от нас прави всеки ден.

Именно тези добрини да се разпространяват и да показваме, че има добро във всеки от нас.

Познавам Васко от много години, още преди да бъде кмет на София и винаги ме е впечатлявал като предприемач, но днес видях много по-дълбока и всъщност проста гледна точка…

Гледната точка, че доброто трябва да се разпространява!

Естествено, че в България си имаме проблеми, но за мен истината е, че това е най-хубавата държава в Света и именно затова аз живея тук със семейството ми!

София е най-хубавият град в света и ако имаше по-хубав и аз и Васко щяхме да се преместим там, защото можем да си го позволим.

Но не, ние сме тук и си обичаме града, обичаме си България!

Нека спрем да се фокусираме върху проблемите, за да видим решенията, нека сме благодарни за това, което имаме, защото то въобще не е малко!