Победителите на балотажа в Плевенско станаха ясни. Втори тур се проведе в общините Искър, Кнежа, Левски, Никопол и Червен бряг. Данните са при 100% обработени протоколи. 

В община Искър победителят е Иван Йолов, издигнат от "Заедно за силна община". Той печели с около 4% преднина пред втория Валентин Йорданов, издигнат от местната коалиция "БСП за България", ВМРО, "Български възход", "Левицата!". 

В община Кнежа победителят е Цветелина Петрова от ГЕРБ. Тя получава 66,41% от гласовете. Втори в надпреварата остава Симеон Желязков, издигнат от "БСП за България". Той е взел 32,62% от гласовете. 

В община Левски печели Любка Александрова с 53,02%, подкрепена от "БСП за България" и "Левицата!". Втори в надпреварата остава за Борислав Цанов от ПП-ДБ, като за него са гласували 45,33%. 

В община Никопол Емил Цеков от "БСП за България" печели с 60,45%. Втори остава кандидатът на ДПС Ахмед Ахмедов с 34,87% подкрепа.

В община Червен бряг новият градоначалник се казва Атанас Атанасов от "Съюз за свободни демократи". Той печели изборите с 63,15% от гласовете. Втори остава Цветан Димитров от ГЕРБ, който взима 34,88% подкрепа.