Възрастен мъж е затиснат в автомобила си след тежка катастрофа с влекач, съобщи за "Фокус" ОДМВР - Пазарджик.

Тежък пътен инцидент е станал около 13:30 ч. в района на Пазарджик и Панагюрище, в началото на панагюрското село Левски. По първоначални данни ПТП-то е между товарен автомобил - влекач с ремарке, и лек автомобил, и двата с пернишка регистрация.

Сериозно пострадал и затиснат в автомобила е водачът на леката кола, който е от с. Попинци. Към момента на мястото са изпратени екипи на РУ - Панагюрище, които да регулират движението и да запазят местопроизшествието.

На място е и аварийно-спасителен екип на пожарната в Панагюрище, който с режещи инструменти вади пострадалия водач, както и линейка на Спешна помощ, която да го транспортира в болница, за да се установи обективното му състояние и какви травми и наранявания са настъпили в резултат на тежкия инцидент.

Водачът е контантен, установена е и самоличността му. На мястото ще бъде извършен оглед на дежурна група на РУ - Панагюрище.

МВР апелира всички водачи, пътуващи от Пазарджик в посока Панагюрище да шофират с повишено внимание в района на панагюрското село Левски, както и с по-ниска от разрешената за участъка скорост.