От днес е въведена временна организация на движението по участъци на бул. " Княз Александър Батенберг “, в посока изток – запад, предаде репортер на "Фокус". В зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства със затваряне на северните пътни платна по булеварда се въвеждат ограничения, както следва:

- В участъка на кръстовището на бул."Княз Александър Батенберг“ с ул."Старозагорска“ до кръстовището с бул."Никола Петков“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул."Никола Петков“, ул."Старозагорска“, ул."Тракия“, ул."Капитан Петко войвода“, ул."Кенали“ към съществуващата улична мрежа.

За облекчаване на тарфика в централна градска част по цялата ул."Старозагорска“ се забранява престоят, спирането и паркирането на пътни превозни средства в двете посоки.

Въвежда се временна организация за движение на ППС по участъци на източните пътни платна на бул."Никола Петков“, в посока юг – север. В зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства ще бъде затворено:

- В участъка на кръстовището на бул."Никола Петков“ с бул."Княз Александър Батенберг“ до кръстовището с ул."Старозагорска“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици: ул."Старозагорска“, ул."Капитан Петко войвода“, ул."Кенали“, ул."Чаталджа“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Промените се налагат във връзка с проект на "ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция  на водопроводната и канализационна мрежа в града и ще продължат до 17,00 часа на 04.10.2023г., сряда, включително.

От днес се въвежда временна организация на движението със затваряне на двете пътни платна за движение на пътни превозни средства по ул."Македония“ в Казанлък, както следва:

- в участъка  от кръстовището на ул."Македония“ с ул.“Алеко Константинов“ до кръговото кръстовище с бул."Освобождение“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните  улици: ул."Христо Ботев“ -  двупосочно движение, в участъка от кръстовището с ул." Македония“ до кръстовището с ул."Стара планина“, ул."Стара планина“, ул."Хан Крум“ към съществуващата улична мрежа.              

Ограниченията в движението се налагат във във връзка с изпълнението на проект "Продължение на пешеходна зона по ул."Генерал Скобелев“ в Казанлък“ и ще важат до 17,00 часа на 09.10.2023г., понеделник, включително.

Рени АТАНАСОВА