Вчера на територията на община Враца е проведена специализирана полицейска операция с цел противодействие на незаконната миграция, съобщиха от ОДМВР. Проверени са 8 места за подслон, 4 частни адреса, търговски обекти. Не са установени нарушения, няма незаконно пребиваващи чужди граждани.

Отново в четвъртък за времето от 07.00ч. до 19.00ч. на територията на РУ-Бяла Слатина е проведена специализирана операция с цел: противодействие на конвенционалната престъпност, миграционният натиск, проверки за спазване разпоредбите на Закона за гражданската регистрация и ЗДвП. Проверени са 69 автомобила и 108 лица. Съставени са 5 акта и 20 фиша по Закона за движение по пътищата.

На 10.02.2022г., за времето от 20.00ч. до 22.00ч. на територията на гр.Криводол е проведена специализирана полицейска операция с превантивна цел. Извършени са проверки на 18 лица и 10 автомобила. Установени са 2 нарушения на Закона за движение по пътищата.

На територията на РУ-Козлодуй е проведена специализирана операция с цел контрол на автомобилното движение. Проверени са 10 автомоби5ла и 17 ли.а съставени са 2 акта и 5 фиша по Закона за движение по пътищата.

Вчера на територията на РУ-Оряхово е проведена специализирана операция с цел противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред, контрол на пътното движение. Извършени са проверки на 13 автомобила и 17 лица. Съставени са 1 акт, 6 фиша и 15 ел.фиша по Закона за движение по пътищата.