Община Габрово се включва в инициативата Нощ на индустрията, която ще се проведе на 18 октомври 

Това различно събитие се организира от сдружение “Мост между поколенията", а в основата на концепцията стои индустрията като важен икономически фактор и доближаването ѝ до младите хора, които живеят в съответния регион, като съществен двигател за повишаване на жизнения стандарт в даденото населено място, популяризиране на възможностите за работа и кариерно ориентиране, както и за промяна на квалификацията и преквалификация.

Участниците на Нощ на индустрията - ученици и студенти, ще могат да посетят шест компании, които ще отворят врати за тях в нощта на 18.10.2024 г. от 20:30 часа. 

Единственото условие пред всеки желаещ да се включи в инициативата е да заяви предварително участие в създадената платформа. По този начин в рамките на една нощ могат да бъдат посетени от 1 човек до 3 компании, който да преживее вълнуваща обиколка на производствените мощности. Участието е безплатно за всички физически лица. 

Във второто издание на инициативата за тази година организаторите от сдружение “Мост между поколенията" си партнират с Община Габрово, Технически университет Габрово, Областна Администрация Габрово и компаниите домакини: МАК АД, Мехатроника АД, Дзалли ООД, Дикси ООД, АМК ЕООД

 Пластформ ООД. 

Официалното откриване на събитието е от 19 часа в зала “Пенчо Семов" на хотел Балкан. 

Станете част от инициативата като се регистрирате до 16.10.2024 тук https://ni.irsbg.info/event-gabrovo/