Снощи около 23:07ч. във Второ РУ-Стара Загора е подаден сигнал за повредени автомобили паркирани на улица в гр. Стара Загора, съобщиха за "Фокус" от ОДМВР-Стара Загора. На място е установено, че на същия ден, за времето от 21:50ч. до 23:00ч., е повредено огънато метално рамо на предна чистачка на л.а."Тойота", повредено и огънато метално рамо и счупен пластмасов държач на двете предни чистачки и огънати двете регистрационни табели на л.а."Нисан", както и повредено огънато метално рамо на предна дясна чистачка на л.а."Хонда".

Местопроизшествието е посетено от полицейски екип. Във Второ РУ-Стара Загора е образувано досъдебно производство по чл.325, ал.1 от НК.

В социалните мрежи бяха публикувани и снимки на автомобилите, като гражданите подозират, че или колите не са на живущи в близките жилищни сгради, или просто някой си отмъщава на собствениците им. Други пък споделят, че е възможно въпросният вандал да е счел паркомястото за свое и да се е ядосал, че друг е спрял на него. При други подобни случай назад във времето, обикновено за тези прояви са отговорни тийнеджъри.