Юлиян Петров встъпи днес в длъжност временно изпълняващ кмет на Община Видин, предаде репортер на "Фокус". Той е назначен на длъжността със заповед на областния управител Иво Атанасов, за което вчера съобщи "Фокус"

Завършил е "Бизнес администрация и управление“. Съосновател и председател на НПО Гражданско движение "Аз обичам Видин“. Общински съветник, гражданска квота, в мандат 2019 – 2023 г. Ярък представител на гражданското общество във Видин. Защитавал редица граждански каузи за Видин и областта, съобщават от видинското кметство.

"Гарантирам честни и прозрачни избори“, е завил днес Петров по повод предстоящите избори на 29 октомври, при встъпването си в длъжност. Проведени са редица срещи с граждани и директори на Общински предприятия. В днешния ден екипи на строителната бригада към Община Видин обхождат изборните секции за отстраняване на нередности. Във видинското село Новоселци днес бригадата е подсилила парапета пред помещението, където избирателите ще гласуват. С цел осигуряване на безопасно протичане на изборите, строителната бригада ще посети и останалите изборни секции, уточняват в прессъощението си от видинското кметство.