Празникът на военното предприятие "Арсенал" налага временна организация на движението в Казанлък, предаде репортер на "Фокус". Изпълнителният директор на "Арсенал“ АД Николай Ибушев е изпратил писмо в Община Казанлък с молба за осигуряване на нормалното провеждане на честването на 100-ия юбилей на военния завод.

От 13.00 до 19.00 часа ще се въведе временна организация на движение на ППС със затваряне на паркинг, разположен южно от Универмага. В участъка от кръстовището с ул. "Пейо Яворов" до кръстовището с ул. "Йордан Стателов“. Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул. "Княз Александър Батенберг“, ул. "Хаджи Димитър", към  съществуващата улична мрежа в Казанлък.              

От 14.00 до 19.00 часа се въвежда временна организация на движение на ППС със затваряне на алея, разположена южно от входа на ресторант "Орешака“  - в участъка от кръстовището с източното локално платно на бул. "Освобождение“  до кръстовището с  ул. "Орешака“. Обходният маршрут е по ул. "Орешака“, алея, разположена северно от "Багира“ в кв. "Стадиона“ /двупосочна/, към съществуващата улична мрежа в  Казанлък.