Поредните безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми организират в Горна Оряховица. Този път прегледите ще води един от водещите специалисти в България и основател на клиника по асистирана репродукция в Плевен д-р Веселин Пенков, предаде кореспндент на “Фокус".

Консултациите ще се проведат на 12 октомври от 10:30 и 15:30 часа в изнесения кабинет по репродуктивно здраве в МБАЛ “Св. Иван Рилски“. Към д-р Пенков ще се присъедини и ембриологът Анета Йовкова.

“С цел пълноценен и индивидуален подход към пациента, както и за да бъде изграден план за лечение на двойки, които живеят в населени места с ограничен достъп до качествена репродуктивна медицина, препоръчително е максималният брой на желаещите да получат консултация пациенти да не надвишава седем. Възможно е да бъдат записани като резерви и допълнителни 3 двойки", обясняват от болницата.

За допълнителна информация и записване: тел. 0888/ 266 774 – Радина Димитрова, координатор на фондация "Искам бебе“ за община Горна Оряховица.