След като Видински панаир 2024 бе открит официално в петък вечерта, традиционното за града събитие продължи с пълна сила.

Концертната програма през втората панаирна вечер включваше изпълнения на самодейците от Танцов състав към Народно читалище "Пробуда 1927“, село Тияновци и Танцов състав "Делейнчани“ към Народно читалище "Светлина 1927“ село Делейна. Колоритно бе изпълнението на гостите от сръбската община Свърлиг – Филип Савич на гайда, и Вук Миленкович на тъпан.

След това на сцената се качи обичаният от младото поколение поп фолк изпълнител Фики – певец, модел идол и фитнес модел. В музикалния бизнес е печелил награди за певец на годината, дебют на годината и видео сензация, а популярните му самостоятелни хитове и дуети го превръщат в една от горещите звезди на съвременния български поп фолк.

В третата панаирна вечер за доброто настроение на посетителите се погрижи Фолклорна певческа група "Изгрев“ при Народно читалище "Пробуда 1925“, село Старопатица. След тях на сцената се изяви и индивидуалната изпълнителка Корнелия Иванова. Тя има златен медал и диплом на националната среща "Автентичност и съвремие" и е заела второ място в националния певчески конкурс "Старите песни на нов глас“, който е част от Международния фестивал “Фолклорен извор“. Има множество постижения в народното пеене – отличия и награди от фестивали в страната и чужбина.

Последва концерт на легендарния сръбски изпълнител и приятел на Видин – Миле Китич, който се радваше на нестихващи аплодисменти от страна на публиката. Тази година той празнува 50 години на сцена, изпълнени с многобройни концерти и незабравими хитове.

Началото на концертната програма всяка вечер е от 20:00 ч, а входът е свободен.