Видинчани излязоха тази вечер масово на протест в подкрепа на момичето, жертва на насилие в Стара Загора. Млади и стари, мъже и жени, се събраха пред сградата на Съдебната палата във Видин. Някои държаха плакати с надписи "Нито една повече“, "Стига! Не на насилието“ и "Аз не съм жертва“. 

Мирният протестът протече спокойно, нямаше полицейско присъствие. Сред протестиращите преобладаваха жените, видя репортер на "Фокус“, не бяха малко и дошлите семейства и млади мъже. Всички бяха единодушни, че са на протеста за да кажат край на домашното насилие и да настояват за бързи  и адекватни действия и наказания от страна на административните органи в подобни случаи на насилие. Част от протестиращите носеха тениски с надпис – "Нито една повече“ и "Аз не съм жертва“.

Протестиращите видинчани се бяха организирали във Фейсбук и те казаха категорично "Не на домашното насилие“ и така се включиха в организираните протести в цялата страна, съобщи организаторът на видинския протест Камелия Иванова.

Протест тази вечер се състоя и в граничния град Брегово. Жителите на общината се присъединиха към протестите в България и казаха "Не на насилието и агресията, които ни заобикалят, липсата на морал, възпитание и криворазбран национализъм“. Протестиращите настояха, в случаи които разкриват ясна фактическа и правна сложност и са с висока степен на обществена опасност, на извършителите да бъдат налагани адекватни присъди.