Колоните на входа на Морската градина във Варна започнаха да се разпадат. За паднали късове сигнализираха хора в социалните мрежи и призоваха минувачите да бъдат особено внимателни. Огромните парчета са паднали буквално на метри от хора, а според свидетели ударите са се чули на разстояние 200-тина метра,

"Днес, срещу хотел "Одесос" под ФК, където има едни колони се откъртиха няколко големи камъка или парчета, както искате ги наричайте и паднаха на 1, 2 метра от хората. Не знам как не убиха някого... точно на него място вечерно време свири едно малко дете цигуларче. Паднаха на същото място. Може би едното парче тежеше над 10 кг по мое мнение. Коментара оставям на вас.", пише свидетел на случилото се.

"Надявам се да ги ремонтират, а не да ги премахнат. За жалост, постепенно станах свидетел как един по един се събарят емблематични за Варна символи, и не зная какво ще остане да напомня за родния ми град какъвто беше."

"Жалко за красивия ни град, тотално безхаберие и липса на адекватно управление !!! От десетки години е само разруха и мръсотия… Нищо освен нови молове и бетонни кутийки не се строи,а за поддръжка на символите да не говорим.", пише варненка.