Резултатът от 18-ото издание на Великденския благотворителен базар на Движението на българските майки в Пазарджик е 6150 лева. Това съобщиха от организацията след двудневната разпродажба на сувенири и различни ръчно изработени уникати, която се проведе в петък и събота . Дамите от фондацията за пореден път отчетоха публично размера на постъпленията, като не пропуснаха да изкажат признателност към хората с принос към добрата кауза.

"Благодарим от все сърце на всички съмишленици и партньори, творци и дарители от града и от цялата страна, които се включиха в изработката и закупуването на ръчно направени сувенири!

Благодарим на всички, които се включиха активно в двата дни базар в продаването, писането на грамоти и раздаването на сърчица, особено на децата!

Благодарим на всички пазарджиклии и гости на града, които посетиха базара ни и дариха средства за каузата ни!

За нас е важно, че одобрявате и продължавате да подкрепяте дейността ни вече толкова години!" - написаха те. Намерението им е до дни да оповестят списък на всички, които са дали принос за поредния голям успех на базара, както и проектите, към които ще бъдат насочени събраните средства.