Важно съобщение от Градски транспорт - Варна във връзка с големия ремонт, който ще се извършва по пътя Варна-Златни пясъци:

Във връзка с обект: "Реконструкция и доизграждане на магистрални водопроводи Варна - Златни Пясъци I и III етап и пресвързване на съществуващата водопроводна мрежа, изграждане на канализационни колектори по бул. "Княз Борис I“ и въвеждане временна организация на движението в участъка му от входа на Ботаническа градина до Евксиноград се съобщава, че автобусите по линия 31 А от "Виница“ посока Варна след спирка "Св. св. Константин и Елена“ ще продължават по улица "68-ма“ за да се включат през кръговото кръстовище по булеварда.

Автобусна спирка "Летовище КПП -2“ няма да бъде обслужвана. Спирки "Балкан“ и "Евксиноград“ ще бъдат обозначени в платното посока Варна и ще бъдат обслужвани.

От "Градски транспорт“ призовават всички участници в движението за толерантност и търпение, както и да не се паркира в района на улица "68-ма“ в к. к. “Св. св. Константин и Елена“ за времето на обходния маршрут.