Чуждестарни студенти от Франция, Испания, Австрия, Португалия, Италия, Белгия, Германия и Турция се включват в обучение по мобилност във Висшето училище по мениджмънт във Варна (ВУМ). Тези дни те бяха посрещнати със специално въвеждащо събитие, организирано от отдел "Международно сътрудничество“.

Събитието, което имаше за цел да осигури на новите студенти от мобилността топло посрещане и важна информация, започна с радушен прием от страна на международния отдел на ВУМ. Студентите бяха посрещнати с усмивка, което даде положителен старт на техния семестър в чужбина. Важна част от събитието беше запознаването им с академичните правила, за което се погрижиха представители на "Учебен отдел. Това въведение имаше за цел, не само да помогне на новодошлите студенти да се адаптират към академичната среда, но и да им гарантира безпроблемно и успешно обучение по време на престоя им във ВУМ.

Беше организирана забавна викторина, която позволи на студентите да проверят знанията си за ВУМ. Бяха раздадени и много награди.