Едно от най-емблематичните училища във Варна се включва в кампанията в подкрепа на каузата "Аз Вярвам и Помагам“. Това съобщи лично инициатора на най-благородната благотворителна акция Владислав Николов:

За тези усмихнати и добри хора искам да се говори! За техния огромен жест на уважение и подкрепа! За мен е изключително удоволствие да споделя, че в първия учебен ден на 16.09.2024 г. ще получим голяма подкрепа от цялото ръководство на ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в град Варна с директор Дарина Димитрова и всички служители, които заедно с всички родители и деца са решили вместо букети и малки подаръци да съберат средства, които да дарят в подкрепа на нас от благотворителна кампания "Аз Вярвам и Помагам" и в помощ на милиони хора в България!

За целта на етажа пред кабинета на директор Димитрова и пред пластиката на Св. Св. Кирил и Методий ще има голяма дарителска кутия в която всеки ще може да пусне по нещо от себе си в помощ на себе си и цялото общество!

Сърдечно благодарим на всеки и вярваме, че с подобен възпитателен пример подрастващите ще бъдат още по-добри от нас!

Ще се видим отново само след две седмици пред катедрален храм "Св. Успение Богородично“ град Варна на 28 септември 2024 (събота) да предадете Вашите капачки, стотинки и парични дарения!