Завърши международният турнир по водна топка в Сентеш, Унгария, известен като DIA POLO CUP. Турнирът привлече 35 държави и над 50 отбора в различни възрастови групи, създавайки невероятна атмосфера и конкуренция на високо ниво. Участието в този престижен турнир е само по себе си доказателство за силата и подготовката на отборите.

КПС Варна отново демонстрира, че може да се състезава на високо ниво срещу отбори от водещи държави като Унгария, Сърбия, Румъния, Англия, Литва, Италия, Гърция, Азербайджан и други. Клубът участва с три възрастови групи: родени 2012, родени 2010, родени 2008.

При родените през 2012 година, отборът на КПС Варна стигна до финал, където след много интересен и емоционален мач, отстъпи на Чонград – Унгария с резултат 10:9, завоювайки второто място. Най-добър играч в тази възрастова група беше Илия Бойчев, а MVP – Радослав Сапунджиев.

При родените през 2008 година, отборът успя да победи в четири мача, но отстъпи на националния отбор на Швейцария с резултат 13:12. Един невероятен мач, в който сръбският национален отбор подкрепяше българския КПС Варна, създавайки невероятна атмосфера. В мача за трето и четвърто място, КПС Варна разгроми своя опонент с резултат 19:4. Най-добър играч и голмайстор в тази възрастова група беше Георги Венов, а MVP – Виктор Михайлов.

Черешката на тортата са родените през 2010 година и по-малки, които станаха шампиони на турнира. Момчетата на Найден Найденов не допуснаха нито една загуба. На финала нашите момчета играха срещу домакина Сентеш – Унгария и успяха да спечелят много оспорвана битка с резултат 10:9. Най-добър играч в тази възрастова група беше Ивайло Русев, а MVP – Артур Комаров.

Турнирът беше организиран на изключително високо ниво от страна на унгарците. КПС Варна беше единственият български отбор, но намери много нови приятели и поддръжници. Клубът получи покана за участие в турнир в Сърбия през идния сезон, както и покана за съвместни тренировки с унгарски отбори на разменни начала.