За неприятна случка в УМБАЛ "Света Марина" разказа варненка в мрежата. Ситуацията е от вчера, научи "Фокус". Тя е завела възрастната си баба на преглед, след който се е наложило да се направи скенер. Но регистратура последвала неприятна изненада. 

Публикуваме разказа на жената без редакторска намеса:

Днес с баба ми посетихме УМБАЛ "Света Марина" при проф. д-р Тончев за преглед. След прегледа ни пратиха на скенер и ми казаха да сляза и да платя таксата за скенера, слязох, въпросната жена (на снимката) ми каза, че сумата, която дължа е 210 лв. аз си платих като нормален човек, след това като поисках касов бон тя не ми даде каза, че е било електронно и ме изпрати.

Когато лекарят ми поиска касовата бележка и ми каза сумата която би трябвало да платя аз отвърнах, че съм платила 210 лв. а реалната цена била 160 лв. за скенер, но въпросната госпожа ми взе 210 лв. След като се върнах да си поискам задържаните цели 50 лв. госпожата най-нагло се държа адски грубо с мен, едва ли не тези пари са нейни. След дълъг спор в който със 300 зора си поисках парите госпожата ми тресна в монетника 50 лв и си тръгнах като и пожелах хубав ден. Хора бъдете внимателни на касата в случай, че тази жена ви обслужва.