Варненка е безкрайно възмутена и сподели това с хората в социалната мрежа Фейсбук, научи "Фокус". Жената пита как е възможно в кв. "Чайка" да се строи блок след блок, въпреки че хората не са съгласни. Ето цялата публикация:

"Безкрайно възмутена съм!!!! Как е възможно в кв. "Чайка ",к ойто отдавна е завършен, да продължава да се строи блок след блок, въпреки несъгласието на хората!!! Нали отдавна инфраструктурата там е изградена за определен брой жители!!! А никнат блок след блок почти долепени един до друг... едва ли не свързани с топла връзка помежду си!

И после какво се оказва - улиците стават тесни, няма място за паркиране, няма тротоари, канализацията, водопроводните тръби, ел. захранването... не могат да поемат повече и авария след авария! На кой му харесва това??? Кой допуска и разрешава това??? Всичко само за пари, пари, пари....Тъжно е!

Развалихте хубавия квартал! Вместо да оправите тесните и осеяни с дупки пътища, да направите тротоарите, да има зеленина, просторни градинки... Всичко за пари, пари, пари.......

И ако не е корупция е некомпетентност и незаинтересованост от страна на администрацията. Тези хора, които са избрани и работят там, не си вършат работата!", завършва публикацията си жената.

А вие какво мислите?