На косъм от страшна трагедия се размина едно варненско семейство. За потресаващия инцидент разказа жена в социалните мрежи. От поста става ясно, че преди няколко дни дъщерята на варненката изживява истински кошмар, за който не спира да плаче и до днес и да не може да се отърси от изживения страх. Малкото дете използва автобус, за да отиде на тренирова. Когато идва спирката му и решава да слезе, мъж не изчаква момиченцето, от бързане да се вреди за седалка, бута детето от стълбите, а момиченцето пада под гумите на огромния автобус. Детето успява да се измъкне и като по чудо не е пострадало.

Майката на момичето издирва мъжа, заради което детето за малко не е пострадало фатално.

Ето какво написа Юлита Парашкевова:

"До господина, който щеше да отнеме живота на детенцето ми. Той най-брутално е изблъскал дъщеря ми под гумите на рейса.

Дъщеря ми пътуваше в рейс 31 за тренировки, в 18 часа на спирка Явор. Мъж се блъска в нея, за да не изпусне явно автобуса, докато тя слиза. Тя пада под гумите и той спокойно си сяда на топличко. Детето някак излиза от гумите… рейса тръгва …след секунди. Никой не ѝ е помогнал.

Та, мили ми господине, моля да се свържеш с мен и да се извиниш на детето ми.

Ще те намеря. Няма да оставя случая така. Уплахата ѝ е голяма и не спира да плаче. И някак осъзнавам как белите се случват за секунди и как можех да я изгубя.

Майната му на телефона, но болката и уплахата, която е изживяла, не знам как да я успокоя. Моля, който е видял какво се е случило, да се свърже с мен. 

Детето описа мъжа като едър с черни дрехи, брада около 40-45 години.

И нека живеем този живот по спокойно.“

Варненци коментираха:

"Как така никой не е помогнал!? Наистина не искам да го приема. Станали сме коне с капаци! Господ я е опазил, милото дете!“ 

"Има камери във автобуса, може да се видят записите, със сигурност се вижда

.“"Пуснете и жалба към градски транспорт, кондуктора и шофьора са длъжни да реагират. Билетът и картата пък са застраховка за пътника!“

"Това е ужасно и недопустимо! Забравихме да бъдем хора.“