Арогантни, безцеремонни, безсрамни индивиди нарушават пътните знаци и паркират колите си, за да са на сянка. Това сигнализират варненци, живеещи в централната част на града.

И това става през деня, когато по улиците трябва да има повече контрол. Уж обикалят колите на "Синя зона“, но не ги закачат, а гледат кой е платил и кой - не. Не ги закачат, тъй като са извън обхвата на зоната. Поне да подадат сигнал до полицията, ядосват се хората.

Снимката, която изпратиха до Varna24.bg, е от улица "Македония“ – до Музикално училище. И двете паркирани коли, въпреки знака, че там е забранен престоя, са с чужда регистрация. И през деня вече си пратят каквото искат. Не спазват знаците, въпреки че са еднакви в цяла Европа, допълват още нашите читатели.

Те настояват за повече полицаи в центъра на града. Сега – лятото, тук става стълпотворение от коли, всеки идва, я за плаж, я за барче, я за кръчма. Вечерта спират дори пред гаражите. Някакъв ад е! Толкова са цинични някои хора, защото знаят, че нощем "паяк" няма. Нужни са повече полицаи, които да бдят за реда, категорични са варненци.