Това е доказателство, че кметът е прав за тази инициатива. Това пишат будни граждани в сигнал до Varna24.bg, като изпращат и снимка на подлеза на бул. "Христо Ботев“ – в района под Погребите. От фотоса е видно, че облицовъчните плочи са паднали.

Грозно е! Не само това място обаче плаче за ремонти, пишат още хората.

Припомняме, че кметът на Варна поиска съдействие от Общинския съвет за реализация на идеята за "линейките за бързи ремонти“. В понеделник на сесия на местния парламент той каза: В наша полза е и позицията на много граждани, с изключение на политическите партии, които бавят разглеждането на спешните ремонтни екипи, за да окажат политически натиск в Общинския съвет. Гласувалите "въздържал се“ на предложението за разглеждане на темата по време на сесията днес не работят за обществения интерес и трябва да обяснят на избирателите си защо искат Варна да изглежда занемарена.

Кметът Коцев призова председателя на временната комисия "Структури и общинска администрация“ Николай Костадинов от ПП "Възраждане“ да отговори на гражданите защо бавят предложението на администрацията, което за първи път е постъпило за разглеждане в подопечната му комисия още на 26 април т. г. Смятам, че това е в ущърб на варненци и съм убеден, че няма гражданин, който да е против тези бързи ремонтни бригади, но съветниците, които те са избрали, са решили да бойкотират това мое решение. Надявам се да поправя това по време на следващата сесия, подчерта Коцев на заседанието на ОбС в понеделник.

Той увери, че със заработването на "линейките за бързи ремонти" ще се усети незабавно огромна разлика в градската среда. Това обещание беше и част от моята кампания, аз съм поел този ангажимент към хората и смятам да го изпълня, обобщи кметът на Варна.