В дните от 14 до 17 септември 2023 г. в гр. Варна ще се проведе международен тренировъчен лагер по бойни изкуства, организиран от Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU), като в него ще вземат участие бойци от различни държави, съобщават организаторите.

Лагерът KWU SENSHI ще предостави свободен достъп за всички последователи на бойните изкуства, които се стремят постоянно да учат, да надграждат и да развиват бойните си умения, независимо дали са начинаещи или опитни бойци. Участниците в лагера ще придобият редица нови умения, повече увереност, техническа подготовка и ще се срещнат с едни от най-големите спортни легенди на живо.

Разходите за организацията и провеждането на тренировките в лагера се поемат от организаторите на международното събитие. Мастър класовете в периода 14-17 септември ще се състоят в един от най-добрите спортни комплекси във Варна – престижният спортен център SENSHI Gym.

Специални гости, инструктори и водещи на международния лагер във Варна ще бъдат К-1 легендите Ернесто Хуст, Шихан Семи Шилт, Шихан Николас Петас, Алберт Краус, заедно с Анди Сауер, Сенсей Тариел Николейшвили, Сенсей Захари Дамянов, Сенсей Ян Сокуп и Сенсей Петър Мартинов.

Регистрация за участие в предстоящия KWU SENSHI лагер може да направите с попълване на Формата за кандидатстване, която трябва да изпратете на e-mail адрес: senshi_bulgaria@abv.bg най-късно до 25 август 2023 г. Минималната възраст за записване и участие в лагера е 16 години.