Общинският съветник МК "БСП за България" Ваня Григорова публикува снимка в личния си профил във Facebook по повод заседанието на Комисията по транспорт в СОС, предава "Фокус". Ето какво каза тя: "Георги Желев (на снимката) и Йордан Младенов са шофьори в Столичен автотранспорт. Г-н Желев е председател на секцията на ФТР Подкрепа в автотранспорта, г-н Младенов е член на синдиката. 

На заседанието на Комисията по транспорт те обясниха какво е състоянието на автобусите в София и защо това е причина за неудовлетворението на пътниците и напускането на шофьорите. Които ще бъдат заменени от непалци, индийци и какви ли не други, още по-уязвими работници. 24,3% или 1 от 4 налични автобуса не е в движение!

Чудесно е, че се гласува програма за цялостно обновяване за 1 млрд. лв. Но това ще се случи следващите 6-7 години. Евентуално. Градският транспорт няма толкова време. Затова беше прието предложение на Карлос Контрера и група съветници за закупуване на автобуси втора употреба. За немците втора употреба, за нас - спасение. Дотам е докаран градският транспорт в столицата".