Федерация на транспортните работници към КТ "Подкрепа" изпрати покана до общинските съветници за посещения в поделенията на градския транспорт в София следващата седмица. Не може да управляваш нещо, което не познаваш! Това заяви днес Ваня Григорова, общински съветник в СОС от МК "БСП за България", предаде Sofia24.bg.

"Хубаво е да видят от първо лице единствено число сервизните помещения, автобуси, тролейбуси и трамваи, ремонтните структури и какви резервни части има, "хигиенните" помещения. Би било добре също да се повозят в кабините на ватманите при външна температура 40 градуса и вътрешна 56, но не е късно да усетят студа в уж затворени помещения през зимата. Стига да не стиснат силно очи и да пропуснат, че им е изпратена покана. 

И един призив към заетите в транспорта - елате и кажете на вашите избраници как работите, какво ви пречи, какво е нужно да се направи скоростно. Бъдете активни, за да не мрънкате само впоследствие и кротко да се оттегляте в чужбина", добави още тя в личния си профил във Facebook.