В рамките на деня се въвежда временна организация на движение по улиците край ППМГ "Никола Обрешков“ в Казанлък -  ул."Любомир Каракчиев“, ул."Орешака“ и ул.“Шейновска“, предаде репортер на "Фокус".

В участъка от кръстовището на ул."Любомир Каракчиев“ с ул."Чавдар войвода“ до кръстовището с ул.“Орешака“ движението на ППС ще бъде спряно по северното пътно платно в посока изток - запад.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул."Никола Петков“, ул."Орешака“ , ул.“Любомир Кабакчиев“ по южното пътно платно, посока запад – изток към съществуващата улична мрежа в града.  

В участъка от кръстовището на ул."Орешака“ с ул."Любомир Кабакчиев“ до кръстовището с  ул."Константин Иречек“ движението ще бъде спряно. 

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул."Никола Петков“, ул."Шипченска епопея“, ул."Петко Д. Петков“ към съществуващата улична мрежа.   

- В участъка от кръстовището на ул."Шейновска“ с ул."Орешака“ до кръстовището с ул."Шипченска епопея“.

Временният режим на движение на ППС по обходните булеварди и  улици ще бъде: бул."Никола Петков“, ул."Шипченска епопея“, ул."Петко Д. Петков“ към съществуващата улична мрежа.   

Промените в движението около ППМГ "Никола Обрешков“ са свързани с изпълнението на проект за изграждане на допълнителен корпус на гимназията и ще важат днес до 17:00ч. 

Рени АТАНАСОВА