Семейство с бебе живее в страх заради съседски тормоз, обиди и заплахи. Преди около година семейството се оплака, че гумите на колата им са нарязани. Сега автомобилът е осъмнал с потрошени стъкла. 

"Колко междусъседски проблеми през последните години са завършвали пагубно? Нарязаха ни гумите, потрошиха ни колата, утре може да са животите ни", казват потърпевшите пред NOVA.

Преди година хората се оплакаха, че в съседство всяка вечер се събират шумни хора, употребили алкохол, които им крещят обидни думи. 

След репортажа на медията шумните съседи започнали да се събират на съседна пряка и вечер вече не тормозели живеещите в блока.

"През последната година не сме ги срещали, нямаме никакви допирни точки с тях. Единственият човек, когото виждаме всеки ден, е наемателката на магазина отдолу, от която тръгна всичко. Тя е израснала в района, познава всички и ги насъсква, че ние сме отвратителното семейство, което живее на последния етаж, и чака да тормози всеки, който наеме бизнес в подножието на сградата", коментира в Васил Боянов.

Потърпевшият сподели, че и преди година полицията нищо не е направила при спукването на гумите на колата му. Сега също нямало реакция, особено след като установили, че камери в района няма.