СОФ Кънект-операторът на летище София и партньори организират за втора поредна година Sofia AirCareer Port – кариерното изложение за търсещите възможности за работа и професионално развитие в авиационния сектор. Тази година то ще се проведе на 11 и 12 октомври, когато участващите компании ще представят перспективите за кариерно израстване в авиационния сектор, съобщиха от аеропорта. 

"11 водещи компании от летищната екосистема са част от второто издание на Sofia AirCareer Port и сме убедени, че и тази година изложението ще привлече стотици посетители. Форумът предлага възможност за директен контакт между кандидати и работодатели и вдъхновява много талантливи и амбициозни хора да открият своят професионален път в една от най-динамичните и вълнуващи индустрии. 

Като част от нашата стратегия за устойчиво развитие ще продължим да разширяваме изложението, за да го превърнем в емблематичното ежегодно събитие за авиационната индустрия в България", каза Хесус Кабайеро, главен изпълнителен директор на СОФ Кънект.

Sofia AirCareer Port "излита“ точно в 12:00 ч. на 11 октомври и в 10:00 ч. на 12 октомври. "Полетът“ започва от Терминал 2, ниво 2.